ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Mutatjuk a titkot – Pirított gomba, ettől lesz olyan finom!

Mutatjuk a titkot - Pirított gomba, ettől lesz olyan finom!
hirdetés

Bemutatunk egy olyan szuper pirított gomba receptet, amely nem csak rövid idő alatt elkészíthető, hanem kevés hozzávalót igényel és igazán ízletes is, legalábbis a családom szerint! Ez a melegen tálalt előétel tökéletes választás az ünnepi alkalmakra, hiszen egyszerűsége mellett eleganciát is sugall. Szaftos, kissé pikáns ízvilága garantáltan mindenkit lenyűgöz, és biztos sikert arat majd a vendégek körében!

Ajánló: A falusi körömpörkölt titka: így lesz igazán szaftos

Hozzávalók a pirított gombához:

  • 800 g csiperke gomba,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 kanál olasz fűszerkeverék,
  • olívaolaj,
  • só,
  • őrölt fekete bors,
  • 40 ml balzsamecet.
1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!