ÉrdekesMagazin.hu

Amikor megnyitja az erdekesmagazin.hu weboldalt, akkor hozzájárul az alább felsorolt szabályokhoz és irányelvekhez, akkor is, ha nem vett igénybe eddig egyetlen szolgáltatásunkat sem:

  1. A jelen dokumentumban található felhasználási feltételek, melyeket a továbbiakban mint „Szabályzat” említünk, az ÉrdekesMagazin.hu híroldal által gondosan és professzionálisan üzemeltetett erdekesmagazin.hu weboldalhoz (https://erdekesmagazin.hu) kapcsolódnak. Ezen feltételek meghatározzák azokat az alapvető elvárásokat és kereteket, amelyeket az erdekesmagazin.hu oldalán kínált, az információs társadalomhoz kötődő szolgáltatások (amelyeket a továbbiakban mint „Szolgáltatás” vagy egyszerűen „erdekesmagazin.hu” ismerünk el) minden egyes igénybe vevőjének, vagyis a Felhasználónak követnie kell és el kell fogadnia annak érdekében, hogy a weboldal tartalmait és szolgáltatásait zavartalanul és megfelelően használhassa.
  2. Minden egyes tartalom, amit a erdekesmagazin.hu oldalain talál, a erdekesmagazin.hu Híroldal szellemi alkotását jelenti. Amennyiben az említett weboldal tartalmát üzleti célból kívánja felhasználni, akkor erre kizárólag a erdekesmagazin.hu híroldalon előzetes írásbeli engedélyével van lehetőség. Az írásbeli engedélyért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: szerkesztoseg@erdekesmagazin.hu
  3. A erdekesmagazin.hu híroldal szigorúan őrzi és fenntart minden jogot, ami az oldal tartalmának, vagy annak egyes részeinek másolásával, terjesztésével kapcsolatos – legyen az bármilyen módszerrel vagy technológiával történő. Az oldal struktúráját és a rajta elhelyezett tartalmakat magyarországi és nemzetközi jogszabályok egyaránt védelmezik.
  4. Minden olyan tevékenység, amely a weboldal tartalmának vagy annak egyes részeinek feldolgozásával, értékesítésével kapcsolatos, kizárólag az ÉrdekesMagazin híroldal írásos hozzájárulásával végezhető.Az írásbeli engedélyért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot: szerkesztoseg@erdekesmagazin.hu
  5. Bármilyen információt átvehet a erdekesmagazin.hu-tól, de csak úgy, hogy hivatkozik az eredeti forrásra, és nem változtatja meg az információt. A hivatkozás kizárólag linkelve lehet feltűntetni az átvett tartalomban.
  6. Az „erdekesmagazin.hu” domainnév és az „erdekesmagazin” név jogvédelem alatt áll, így használata kizárólag a Kft. írásos engedélyével megengedett, kivéve ha forrásként hivatkoznak rá.
  7. Az erdekesmagazin.hu híroldal mindig arra törekszik, hogy pontos és hiteles információkat osszon meg a látogatókkal, de az esetleges hibákért és az ezekből eredő károkért nem vállal felelősséget.
  8. Az oldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért az oldal nem vállal felelősséget.
  9. Az erdekesmagazin.hu kifejezett jogot tart fenn arra, hogy a jelen felhasználási feltételeket előzetes bejelentés nélkül módosítsa. Ha Ön a változtatások után is használja a szolgáltatást – vagyis egyszerűen csak megnyitja az oldalt – azzal elfogadja az új feltételeket.
error: Content is protected !!