hirdetés
Narancsos-rozmaringos kacsa készül hagymás törtburgonyával
Ez a narancsos-rozmaringos kacsa recept egyszerűen zseniális. Minden ünnepélyes alkalomra ezt szoktam készíteni, az egész család imádja, a vendégek is mindig megdicsérik, és elkérik a receptet.
Ajánló: Nagy kedvenc nálunk ez az almás palacsinta, tökéletes vacsorára
Hozzávalók (4 személyre):
A kacsához:
- 4 kacsacomb
- 2 db narancs (egyik leve, másik szeletekre vágva)
- 2-3 ág friss rozmaring
- Só, bors ízlés szerint
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál olívaolaj
A hagymás törtburgonyához:
- 1 kg burgonya
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 evőkanál vaj
- Só, bors ízlés szerint
- Friss petrezselyem (opcionális)
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!