hirdetés
Ma csontlevest készítettem: nagyon jól esett ebben a hidegben a forró leves
A csontleves minden alkalommal ugyanolyan tökéletes: mindig aranyló, illatos, és az otthon melegét idézi. Egy egyszerű bevásárlás is új ötleteket szülhet: amikor a kóláért mentem, a húspultnál megpillantottam a csirkemellcsontot, azonnal tudtam, hogy leves készül ma. Most pedig már itt illatozik a gyöngyöző, meseszép leveske.
Hozzávalók:
- 2 kg marha velőscsont
- 60 dkg sertés karajcsont
- 4 nagy db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 kis db zeller
- 2 teáskanál szemes bors
- 1 db paprika
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 2 evőkanál snidling
- 20 dkg levesbetét tészta
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!