Ételek, amik a lejárati idő után is ehetők
Biztos megesett már sok mindenkivel, hogy megfeledkezik a kamra felső polcán, konyhaszekrényben tartott konzervről, tésztáról. Ahogy az is, hogy felhalmoz egy nagyobb készletet valamiből (mert mondjuk akciós volt) aminek lejár a szavatossága.
Ajánló: Így nyitható ki egy „eldobható” fűszerdaráló: újratölthető és korlátlanul használható
A jó hír viszont az, hogy a tartós élelmiszerek egy részét a lejárat után is megehetjük, ha bontatlan csomagolásban, a gyártó ajánlása szerint tároljuk.Persze első lépésben mindig ellenőrizzük, ha elváltozást észlelünk, akkor dobjuk ki, ám, ha mindent rendben találunk, akár fel is használhatjuk.Mutatjuk is melyek ezek az élelmiszerek:-olaj, só, puding, kakaó, rizs, száraztészta, édességek.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!