ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Meggyes pudingos szelet recept, nálunk nagy favorit lett

hirdetés

Elkészítés:

Egy tálban géppel keverd össze a kristálycukrot, tojásokat, étolajat és langyos vizet pár perc alatt. Add hozzá a lisztet és a sütőport, majd öntsd a masszát egy kivajazott, sütőpapírral bélelt tepsibe.

Szórd a kimagozott meggyet a piskótatésztába. Főzd meg a pudingport a cukorral és a tejjel. Kanállal csepegtesd a pudingot foltokban a tésztára.

Tedd az előmelegített sütőbe, és süsd 180 fokon, alsó-felső sütéssel 20-25 percig, sütőtől függően.

    Jó étvágyat!

    Alexandra Klakla receptje alapján

    Forrás: ketkes

    Körömpörkölt – Így készíti a nagyanyám, a családom szerint ez 10/10-es

    Íme a gyümölcsleves titka, amit a háziasszonyok 90%-a nem ismer

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!