ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Karamellizált füge készült, mert egy kicsit meguntuk a lekvárt

hirdetés

Karamellizált füge készült, mert egy kicsit meguntuk a lekvárt

A füge sokunk kedvence, de a hagyományos fügelekvár időnként unalmassá válhat. Ilyenkor érdemes kipróbálni valami újat, például a karamelizált fügét. Ez az egyszerű és nagyon ízletes desszert önmagában is nagyszerű, de bármilyen süteménnyel tálalva is különleges élményt nyújt. A következő recept Réka Jurátovics konyhájából származik, és garantáltan lenyűgöz majd mindenkit a családban.

Ez is érdekelhet: Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom

Hozzávalók:

  • 2 maroknyi füge
  • Cukor ízlés szerint
  • Fűszerek tetszés szerint (pl. fahéj, szegfűszeg)
  • Rumaroma (opcionális)

A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!