hirdetés
Karamellizált füge készült, mert egy kicsit meguntuk a lekvárt
A füge sokunk kedvence, de a hagyományos fügelekvár időnként unalmassá válhat. Ilyenkor érdemes kipróbálni valami újat, például a karamelizált fügét. Ez az egyszerű és nagyon ízletes desszert önmagában is nagyszerű, de bármilyen süteménnyel tálalva is különleges élményt nyújt. A következő recept Réka Jurátovics konyhájából származik, és garantáltan lenyűgöz majd mindenkit a családban.
Ez is érdekelhet: Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom
Hozzávalók:
- 2 maroknyi füge
- Cukor ízlés szerint
- Fűszerek tetszés szerint (pl. fahéj, szegfűszeg)
- Rumaroma (opcionális)
A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!