ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom

hirdetés

Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom

Ez a recept egy ízletes és egyszerű étel, amelynek titka a karamellizált káposzta és a tönkölylisztből készült nokedli találkozása. A sült szalonnadarabkák különleges ízt és ropogós textúrát adnak hozzá, amit frissen őrölt fekete borssal teszünk még izgalmasabbá. Egy családi kedvenc, amely bármilyen étkezéshez tökéletes választás lehet.

Ajánló: Holnapra egy kis sertéspörkölt készült, a család nagy kedvence

Hozzávalók

  • 50 dkg szalonna
  • 1 nagy fej káposzta, reszelve
  • 1 evőkanál só
  • 50 dkg tönkölyliszt
  • 2 tojás
  • víz a nokedli tésztához
  • frissen őrölt fekete bors ízlés szerint

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!