hirdetés
Zakuszka elkészítése:
- Miután a zöldségek megpárolódtak, adjuk hozzá a lecsepegtetett és összetört padlizsánhúst.
- Jól keverjük össze az összetevőket, majd hagyjuk őket együtt forrni körülbelül 15-20 percig.
- Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát (opcionálisan), apróra vágott csípős paprikát (opcionálisan), borsot, paprikaport és sót ízlés szerint.
Ezt is érdemes megnézni: Csinálj golyókat alufóliából és tedd be a mosógépbe, az eredmény magáért beszél!
Befejező főzés:
- Folytassuk a zakuszka főzését alacsony lángon, gyakran keverve, hogy elkerüljük az odakapadást, és hogy az ízek jól összeérjenek.
- A zakuszka akkor kész, amikor krémes és enyhén ragadós állagú, és az olaj elkezd leválni a tetejéről.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!