Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül az igazi slambuc: annyiszor lepirítva, hogy gombóccá álljon össze

hirdetés

Így készül az igazi slambuc: annyiszor lepirítva, hogy gombóccá álljon össze

A slambuc készítése igazi művészet, különösen, ha bográcsban készül. A lábasban való elkészítése egyszerűbb, különösen tapadásmentes edényben, például egy cocotte-ban vagy mély wokban. Ez az autentikus magyar étel mindössze néhány alapanyagot igényel, de variálhatod, hogy még ízletesebb legyen. Kövesd az alábbi receptet, és élvezd a pirult, szaftos finomságot!

Ezt olvastad már? 5 súlyos hiba, amit a legtöbb háziasszony elkövet hurka sütés közben

Hozzávalók (4 személyre):

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20-25 dkg lebbencstészta
  • 1 fej vöröshagyma (aprítva)
  • 1 paprika (kockára vágva)
  • 1 nagy paradicsom (reszelve)
  • 4 közepes burgonya (kockára vágva)
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 10 dkg kolbász (karikára vágva)
  • Só és bors ízlés szerint

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!