hirdetés
Így készül az igazi slambuc: annyiszor lepirítva, hogy gombóccá álljon össze
A slambuc készítése igazi művészet, különösen, ha bográcsban készül. A lábasban való elkészítése egyszerűbb, különösen tapadásmentes edényben, például egy cocotte-ban vagy mély wokban. Ez az autentikus magyar étel mindössze néhány alapanyagot igényel, de variálhatod, hogy még ízletesebb legyen. Kövesd az alábbi receptet, és élvezd a pirult, szaftos finomságot!
Ezt olvastad már? 5 súlyos hiba, amit a legtöbb háziasszony elkövet hurka sütés közben
Hozzávalók (4 személyre):
- 10 dkg füstölt szalonna
- 20-25 dkg lebbencstészta
- 1 fej vöröshagyma (aprítva)
- 1 paprika (kockára vágva)
- 1 nagy paradicsom (reszelve)
- 4 közepes burgonya (kockára vágva)
- 1 teáskanál őrölt pirospaprika
- 10 dkg kolbász (karikára vágva)
- Só és bors ízlés szerint
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!