Ha ezekkel a lépésekkel megvagyunk, akkor beleszórjuk a szódabikarbónát, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk a paprikával.
Majd ezekből tetszőleges nagyságú gombócokat készítünk, majd a gömböket sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük először az egyik oldalukat, majd megforgatjuk és a másik oldalukat is pirosra sütjük. Mártogatóssal is isteni finom!
Ezt olvastad már? Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri
Miért jó így készíteni a fasírtot?
Ezzel az egyszerű elkészítési móddal elkerülheted az olaj szagot és sokkal egészségesebb, diétásabb ételt varázsolhatsz a családi asztalra. Remélem hasznos volt számodra is ez a recept és ezentúl nem esel kétségbe, ha nincs otthon kenyered vagy zsemléd az elkészítéskor. Hidd el anélkül is mennyei fasírt tálalható! Én hétvégente sokszor fasírtot készítek, amit imádunk!