Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Új kedvenc lepény receptem: kár, hogy eddig nem ismertem

hirdetés

Elkészítés:

Egy nagy tálban keverd össze a meleg tejet, meleg vizet, cukrot és élesztőt. Hagyd állni 5-10 percig, amíg habos nem lesz.

Verd fel a tojást, és add hozzá az élesztős keverékhez a sóval együtt. Jól keverd össze. Fokozatosan add hozzá a lisztet, keverve, amíg lágy tésztát nem kapsz. Gyúrd a tésztát kb. 10 percig, amíg sima és rugalmas nem lesz. Takard le a tésztát egy nedves ruhával, és hagyd meleg helyen kelni kb. 1 óráig, vagy amíg duplájára nem nő.

Reszeld le a burgonyát, és tedd félre. Egy nagy keverőtálban keverd össze az aprított petrezselymet, zöldhagymát, édes paprikát, zöld paprikát, fekete olajbogyót, kockázott paradicsomot és aprított hagymát. Jól keverd össze.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!