Elkészítés:
Egy sütőformát kibélelünk bacon szeletekkel úgy, hogy a széleik túllógjanak a forma szélén, hogy később be lehessen hajtani.
Egy nagy tálban összekeverjük a felkockázott csirkemellet, a tejfölt, a reszelt sajtot, a tojást, a lisztet és a frissen vágott petrezselymet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a delikát ízesítőt és a tárkonyt.
A masszát belekanalazzuk a baconnel kibélelt formába, majd a bacon széleit ráhajtjuk a töltelékre.
Előmelegített sütőben, 170°C-on sütjük 35 percig, majd a hőmérsékletet megemelve 180°C-ra, lefedjük alufóliával és további 35 percig sütjük.
Tálaláskor friss salátával kínáljuk, hogy az ízek még jobban kiemelkedjenek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
További érdekességek:
A nagyira bízták a kisunokát csak pár órára. Amit a kamera felvett… arra szavak sincsenek