Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Soha többet nem zuhan össze a piskótád, ha így készíted

nem zuhan össze a piskótád
hirdetés

Elkészítése:

A tojások fehérjéből verj kemény habot, a sárgákat keverd ki a cukor felével. A cukor másik felét add hozzá a majdnem kemény habhoz, és keverd tovább addig míg meg nem áll a habverő benne. A habhoz, fakanál segítségével, óvatosan add hozzá a kikevert tojássárgákat és közben adagold hozzá a 3 ek lisztet  és a 3 ek vizet, majd óvatosan keverd össze. Ezután add hozzá a liszt és a víz másik felét, és addig keverd, amíg teljesen homogén nem lesz!

Ha tepsit használunk, béleljük ki sütőpapírral, ha viszont tortaformát, akkor csak az aljába tegyünk sütőpapírt. Öntsük bele a masszát, és előmelegített sütőben, 160 fokon süssük, 20 perc elteltével csináljunk egy tűpróbát, ha már nem tapad a tűre, akkor kész is. 

Jó étvágyat kívánunk!

Ajánlott cikk: Itt van anyukám tökéletesre fejlesztett bejgli receptje, rengeteg köszönő levelet kaptam már miatta

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!