Elkészítése:
A tojások fehérjéből verj kemény habot, a sárgákat keverd ki a cukor felével. A cukor másik felét add hozzá a majdnem kemény habhoz, és keverd tovább addig míg meg nem áll a habverő benne. A habhoz, fakanál segítségével, óvatosan add hozzá a kikevert tojássárgákat és közben adagold hozzá a 3 ek lisztet és a 3 ek vizet, majd óvatosan keverd össze. Ezután add hozzá a liszt és a víz másik felét, és addig keverd, amíg teljesen homogén nem lesz!
Ha tepsit használunk, béleljük ki sütőpapírral, ha viszont tortaformát, akkor csak az aljába tegyünk sütőpapírt. Öntsük bele a masszát, és előmelegített sütőben, 160 fokon süssük, 20 perc elteltével csináljunk egy tűpróbát, ha már nem tapad a tűre, akkor kész is.
Jó étvágyat kívánunk!
Ajánlott cikk: Itt van anyukám tökéletesre fejlesztett bejgli receptje, rengeteg köszönő levelet kaptam már miatta