Elkészítés:
Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, darált diót, cukrot, sütőport és vaníliás cukrot. Add hozzá a narancs reszelt héját és levét, majd a tojásokat, az olvasztott margarint és a langyos tejet. Ha szeretnéd, keverj bele mazsolát is. Az egészet alaposan dolgozd össze egy sima, homogén tésztává.
Vajazz ki egy torta- vagy süteményformát, és öntsd bele a tésztát. Előmelegített sütőben 180 °C-on süsd 30-35 percig, vagy amíg a beleszúrt tű tisztán ki nem jön.
Amikor a sütemény langyosra hűlt, olvaszd fel a csokoládét a narancs levével együtt mikróban vagy vízgőz fölött. Az olvasztott csokoládét egyenletesen kend a sütemény tetejére.
Szórd meg a sütemény tetejét frissen reszelt narancshéjjal, hogy még illatosabb és dekoratívabb legyen.
Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus