Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nálunk mindig így készül a bejgli Karácsonyra

Nálunk mindig így készül a bejgli Karácsonyra
hirdetés

Nálunk mindig így készül a bejgli Karácsonyra

A karácsonyi bejgli elkészítése mindig izgalmas kihívás, hiszen mindenki a tökéletes, repedésmentes és ízletes bejglit szeretné az ünnepi asztalra tenni. Ez a bevált recept biztosítja, hogy a bejgli nemcsak szép, de nagyon finom is lesz. Sokféle töltelékkel készíthetjük: legyen a dió, mák, gesztenye vagy akár valami más.

Ajánló: Leopárd kalács recept, de rég sütöttem, pedig nagyon imádjuk

Hozzávalók a tésztához:

  • 1 kg liszt
  • 20 dkg margarin
  • 15 dkg zsír
  • 2 dkg élesztő
  • 2 dl tej
  • 1 tojás
  • 9 dkg porcukor

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 60 dkg mák vagy dió
  • Citromhéj és narancshéj (reszelve)
  • Mazsola (ízlés szerint)
  • Őrölt fahéj
  • Rumaroma
  • 30 dkg cukor
  • 3 dl víz

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!