Adjuk hozzá a kakaóport és a vaníliás cukrot, majd keverjük jól össze. Végül adjuk hozzá a kihűlt tej alapú krémet, és keverjük simára. Kenjük a krémet a kihűlt piskótára, majd tegyük hűtőbe, hogy a krém megdermedjen.
A csokoládét olvasszuk fel gőz felett vagy mikrohullámú sütőben, és keverjük össze az étolajjal. A megdermedt krém tetejére egyenletesen kenjük rá az olvasztott csokoládét. Tegyük vissza a süteményt a hűtőbe, hogy a csokoládé is megdermedjen.
A szeleteket tejszínhabbal és meggyel díszíthetjük. A krémbe is keverhetünk lecsöpögtetett meggyet ízlés szerint.
Jó étvágyat kívánok!
Forrás: Károly Körmendi
Tippünk nyugdíjasoknak: Mielőtt boltba mennénk, mindig tekintsük meg az akciós újságokat.
Különleges fánk a nagymamám receptje alapján, amit a családban mindenki istenít