ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A falusi háziasszonyok erre esküsznek: így készül az eredeti krumplis tészta

így készül az eredeti krumplis tészta
hirdetés

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 4 db hagyma
  • 50 dkg kockatészta
  • 1 ek őrölt pirospaprika
  • 10 dkg füstölt csemegeszalonna
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

Vágjuk fel apró kockákra a füstölt szalonnát, és tegyük bele egy fazékba a tűzhelyre. Kis lángon kezdjük kiolvasztani a zsírját, majd szedjük ki a sült szalonnakockákat, és tegyük kicsit félre.

Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

A megmaradt zsíron pirítsuk meg a felkockázott hagymát, amíg aranybarnára meg nem sül, de ügyeljünk arra is, hogy meg ne égjen! Ha kész a hagyma, vegyük le a tűzről, szórjuk meg pirospaprikával, és adjuk hozzá a kis kockákra vágott krumplit. Keverjük össze jó alaposan.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!