hirdetés
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 4 db hagyma
- 50 dkg kockatészta
- 1 ek őrölt pirospaprika
- 10 dkg füstölt csemegeszalonna
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
Vágjuk fel apró kockákra a füstölt szalonnát, és tegyük bele egy fazékba a tűzhelyre. Kis lángon kezdjük kiolvasztani a zsírját, majd szedjük ki a sült szalonnakockákat, és tegyük kicsit félre.
Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
A megmaradt zsíron pirítsuk meg a felkockázott hagymát, amíg aranybarnára meg nem sül, de ügyeljünk arra is, hogy meg ne égjen! Ha kész a hagyma, vegyük le a tűzről, szórjuk meg pirospaprikával, és adjuk hozzá a kis kockákra vágott krumplit. Keverjük össze jó alaposan.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!