Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a kedvenc felhő szelet receptem, eddigi legjobb, amit készítettem

felhő szelet recept
hirdetés

Elkészítés:

  1. A tészta elkészítése: A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd osszuk két részre. Nyújtsuk ki vékonyra, és lisztezett tepsi hátán 200 °C-on, pár perc alatt süssünk két lapot. A felső lapot kockázzuk fel akkora darabokra, amekkorára majd a süteményt szeretnénk vágni.
  2. Krém készítése: A pudingport keverjük össze a liszttel, majd adjuk hozzá a tojássárgákat, és lassan adagolva, folyamatos kevergetés mellett öntsük hozzá a tejet. Főzzük sűrűre, majd hűtsük ki. A margarint keverjük ki a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd a kihűlt pudingkrémmel keverjük össze. A tejszínt verjük kemény habbá.

Összeállítás:
Az egyik tésztalapot kenjük meg a pudingos krémmel, majd simítsuk rá a tejszínhabot. Helyezzük rá a felkockázott második lapot, és szórjuk meg porcukorral. Hűtsük le, majd kockákra vágva tálaljuk.

Kisfali Judit receptje alapján készült.

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!