hirdetés
Először csináltam zsebes karajt és nagyszerű lett – íme a recept
Íme egy recept a zsebes karaj elkészítéséhez. A szaftos sertéskaraj minden szeletébe finom hozzávalók kerülnek: füstös bacon, édeskés lilahagyma, piros pritamin paprika, lédús paradicsom, fűszeres kolbász és olvadt sajt. A lassú sütés és a végső grillezés tökéletesen kihozza az ízeket, így egy omlós fogást kapunk.
Ajánló: Leopárd kalács recept, de rég sütöttem, pedig nagyon imádjuk
Hozzávalók:
- 1 kg sertéskaraj (csont nélkül, szeletelve, de nem teljesen átvágva)
- 100 g bacon
- 1 nagyobb lilahagyma
- 1 pritamin paprika
- 1 paradicsom
- 100 g kolbász (ízlés szerint füstölt vagy csípős)
- 100 g reszelt sajt
- Só, bors ízlés szerint
- Alufólia a sütéshez
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!