Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a 7 dolgot soha de soha ne tedd a mosogatógépbe, mert tilos!

hirdetés

Ezt a 7 dolgot soha de soha ne tedd a mosogatógépbe, mert tilos!

A mosogatógép időt, pénzt, vizet, energiát takarít meg a számunkra, miközben leveszi a vállunkról a terhet, nem kell a mosogatás sokszor nem kívánt, nem szeretett tennivalóival foglalkoznunk. Már kimutatták, hogy egy négy fős család esetén jelentős mennyiségű vizet, áramot takaríthatunk meg vele. Ki ne használná hát örömmel! De sajnos itt is, mint mindenütt, vannak tilalmazott dolgok, azaz vannak olyan edények, amiket nem szabad a mosogatógépbe tenni. Lássuk, melyek ezek!

Ezt is érdemes elolvasni, ha szereted a háztartási praktikákat: Ettől a gyümölcstől gyönyörűen fog virágozni az orchideád

1. Öntött vas, alumínium vagy rézedény

A réz és az alumínium az erős szer hatására elszíneződik, az öntött vas edény bevonata is sérülhet, ez pedig egyenes út a rozsdásodáshoz. Ezért jobban tesszük, ha ezeket hagyományos módon, kézzel mosogatjuk el.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!