Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Villámgyors és nosztalgikus: így készül a menzás bácskai rizses hús

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés

Villámgyors és nosztalgikus: így készül a menzás bácskai rizses hús

Amikor egy gyorsan elkészíthető, laktató ételre vágyom, amiben a hús és a zöldségek is vannak, mindig ez a recept ugrik be. Mi nagyon szeretjük, mert ízletes,és mindig sikert arat a családnál – legyen szó ebédről vagy vacsoráról. Egyszerű alapanyagok, házias ízek, és egy kis szeretet – ennyi az egész!

Ezt is érdemes elolvasni, megnézni:

Ezt senki sem mondta el eddig, ezért nem szabad mágneseket rakni a hűtőre

5 férjfogó szaftos tejfölös kaja, ha valami mennyei és laktató ételre vágysz!

Hozzávalók (4 főre):

  • 500 g sertéslapocka (nagyjából 2 cm-es kockákra vágva)
  • 25 dkg kerekszemű rizs
  • 1 nagy fej vöröshagyma (apróra vágva)
  • 3 gerezd fokhagyma (apróra vágva)
  • 2 nagy paradicsom (kockákra vágva)
  • 2 közepes paprika (kockákra vágva)
  • 1 közepes sárgarépa (kockákra vágva)
  • 1 ek fűszerpaprika
  • só és bors ízlés szerint
  • 1 csokor petrezselyem (apróra vágva)
  • 1 ek sertészsír (vagy olaj)
  • 1 tk őrölt kömény
  • 1.5 dl zöldség alaplé (opcionális)

Elkészítési idő: kb. 45-50 perc

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!