1.) Figyeljünk oda a tojás és a kenyér (vagy zsemlemorzsa) mennyiségére. Teljesen elég ha fél kiló húshoz egy tojást, és pár evőkanál zsemlemorzsát adunk.
2.) Viszont a sóval és más fűszerekkel, nyugodtan legyünk bőkezűek: fél kiló húshoz nagyjából egy teáskanál sót bizony adjunk hozzá és kísérletezhetünk zöldfűszerekkel is, mint az oregánó, bazsalikom, petrezselyem, vagy a menta. Ezt mindenki a saját vagy családja ízléséhez igazíthatja. A szerecsendióval is tehetünk egy próbát, különleges ízvilágot kölcsönöz a húsnak.
Ezt olvastad már? Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri
3.) A fasírt összegyúrását kézzel végezzük, hogy megfelelően vegyíthessük az alapanyagokat és egynemű masszát kapjunk.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!