Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz sokkal ízletesebb és ropogósabb a sült krumpli, pedig nem is gondolnánk rá

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
ropogósabb a sült krumpli
hirdetés

Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz sokkal ízletesebb és ropogósabb a sült krumpli, pedig nem is gondolnánk rá

Egy hosszú nap után talán a legjobb fogás vacsorára egy tökéletesen ropogósra sült, még meleg burgonyát fogyasztani. De mi a titka ennek az egyszerű, mégis mennyei fogásnak? Most eláruljuk neked ennek az ínycsiklandó ételnek a titkát!

Az egész elkészítésének titka az, hogy avokádóolajjal kell bekenni a burgonyát. Ez segíti a burgonyát abban, hogy a külső héjat gyorsan lezárja és aranybarnára süsse, ami miatt a burgonya kívül nagyon ropogós, belül pedig omlós marad.

Ajánló: Kiderült a tökéletes farsangi fánk titka: erre az egy dologra kell figyelned

Hozzávalók:

  • 600 g burgonya
  • 20 ml avokádóolaj
  • Fél teáskanál füstölt paprika
  • Só és bors ízlés szerint
  • Friss fűszernövények, például apróra vágott metélőhagyma vagy petrezselyem

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!