hirdetés
Sütés:
- Helyezzük a tálcát az előmelegített sütőbe, és süssük körülbelül 20 percig, vagy amíg a szélei aranybarnák nem lesznek, és a közepe is megszilárdul.
Feltétek:
- Ha a tészta megsült, tetszőleges feltétet adhatunk hozzá – paradicsomszószt, több sajtot, zöldségeket, húsokat, sonkát, gombát vagy fűszernövényeket.
- Tegyük vissza a pizzát a sütőbe, és süssük további 10 percig, vagy amíg a feltétek össze nem sülnek.
Tálalás:
- A pizzát kivesszük a sütőből, kicsit hagyjuk kihűlni, majd szeletekre vágjuk és forrón tálaljuk.
Tippek:
- A ropogósabb tészta érdekében, a cukkini alapot tovább is süthetjük, mielőtt a feltétek rákerülnének.
- Nyugodtan kísérletezzünk különféle sajtokkal és feltétekkel, ízlésének megfelelően.
Tálalási javaslatok: Nagyon finom ha a cukkini pizzát egy könnyű öntettel, friss salátával tálaljuk. A változatosság kedvéért tálalhatjuk sült zöldségekkel vagy grillezett húsokkal is.
Ezt is szeretni fogod:
Kapros cukkinifőzelék recept, az egyik legjobb főzelék, mi imádjuk
6 finom és gyors cukkinis fogás, amit még májusban elkészítek