Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, annyi tejet öntsünk hozzá, hogy egy közepesen kemény tésztát kapjunk. 6 tepsi méretű lapot sütünk belőle 180 fokos sütőben, 10-12 perc alatt. A krémhez a kristálycukrot kis lángon felolvasztjuk és karamellizáljuk, majd felöntjük 1,5 liter tejjel és felforraljuk.
A lisztet a kakaóporral keverjük össze, majd öntsük fel a tejjel. Csomómentesre keverjük el és a karamellbe öntjük folyamatos keverés mellett, majd sűrű krémmé főzzük. Levesszük a tűzről, várjuk meg amíg langyos nem lesz, majd adjuk hozzá a margarint és alaposan kihabosítjuk fel. A kész krémmel megtöltjük a lapokat, úgy, hogy a tetejére is jusson, majd egy éjszakára hűvös helyre tesszük.
Tipp:
A lapok nagyon gyorsan megsülnek, a krémből jó sok lesz, de nálunk a család sok krémmel szereti.
Ez is érdekelhet:
Egy növény, ami megoldja a lakásodban az egyik legnagyobb problémád
Ezek a csillagjegyek a legjobb szakácsok: Ők az igazi konyhatündérek