hirdetés
Rakott kel recept, ahogy mi szeretjük
Ha szereted a klasszikus magyar ételeket, akkor ezt a hagyományos rakott kelkáposzta receptet imádni fogod. Könnyen elkészíthető, ízletes fogás, amely tökéletes választás egy családi ebédhez vagy vacsorához. A rétegezett kelkáposzta, hús és rizs harmóniája, valamint a tejfölös bevonat egyszerűen ellenállhatatlan.
Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
Hozzávalók:
A káposztához:
- 3 kg kelkáposzta
- 1 teáskanál só
- 2,5 liter víz
A húshoz:
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg sertészsír
- 1 evőkanál fűszerpaprika
- Só ízlés szerint
- 60 dkg sertéslapocka
- Bors ízlés szerint
A rizshez:
- 25 dkg rizs
- 1,5 liter víz
- 1 mokkáskanál só
A rétegzéshez:
- 90 dkg tejföl
- 2 db tojás
- Só ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!