Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A férjem kedvence: pirosra sült töltött dagadó. Mi szeretjük hidegen-melegen

pirosra sült töltött dagadó
hirdetés

A férjem kedvence: pirosra sült töltött dagadó. Mi szeretjük hidegen-melegen

A következő recept egy nagyon ízletes és laktató étel elkészítését mutatja be, amely jó választás lehet egy családi ebédhez vagy vacsorához, de akár egy alkalomra is tökéletes lehet. Nem csak nagyon finom, de elkészítése is igen egyszerű, így bátran nekivághatunk, ha valami különlegessel szeretnénk meglepni szeretteinket.

Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

Hozzávalók:

  • 2 zsemle (fokhagymás tejbe áztatva),
  • 3 főtt tojás,
  • 1 nyers tojás,
  • só,
  • bors,
  • kakukkfű,
  • petrezselyemzöld (tetszés szerint, kihagyható),
  • 4 – 5 evőkanál olaj (a dagadót átkenjük vele).

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!