hirdetés
Egy másik ok ami miatt összeeshet a piskóta, ha kikenjük a tepsit. És most jöhet a kérdés, miért is? Ha olajjal kikenjük a tepsi oldalát, akkor a piskótánk nem tud felkapaszkodni a tepsi vagy tortaforma oldalán, igy le fog lapulni, abban a percben amikor kiveszed a sütőből.
Ami még tud rontani a piskótán az a sütőpor. A hagyományos piskótánál a tojás habban lévő buborékoknak köszönhető, hogy megemelkedik a tészta, de ha sütőport is használunk, amint az beindul, a buborékok kipukkadnak és a tészta összeesik.
Ahogy ígértem, most jöjjön a tökéletes piskóta recept!
Hozzávalók:
- -6 ek cukor
- -6 ek finomliszt
- -6 db tojás
- -6 ek víz
- -1 csipet só
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!