Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Soha többet nem zuhan össze a piskótád, ha így készíted

nem zuhan össze a piskótád
hirdetés

Egy másik ok ami miatt összeeshet a piskóta, ha kikenjük a tepsit. És most jöhet a kérdés, miért is? Ha olajjal kikenjük a tepsi oldalát, akkor a piskótánk nem tud felkapaszkodni a tepsi vagy tortaforma oldalán, igy le fog lapulni, abban a percben amikor kiveszed a sütőből.

Ami még tud rontani a piskótán az a sütőpor. A hagyományos  piskótánál a tojás habban lévő buborékoknak köszönhető, hogy megemelkedik a tészta, de ha sütőport is használunk, amint az beindul, a buborékok kipukkadnak és a tészta összeesik.

 Ahogy ígértem, most jöjjön a tökéletes piskóta recept!

Hozzávalók:

  • -6 ek cukor
  • -6 ek finomliszt
  • -6 db tojás
  • -6 ek víz
  • -1 csipet só

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!