3. Diófélék
Mivel a diófélék nagy mennyíségben tartalmaznak telítetlen zsírsavakat, amelyek gyorsan lebomlanak, ezért nem igazán alkalmas konyhaszekrényben tartani, hanem hűtőszekrényben kell, de ott is feltétlenül légmentesen záródó edényekben, mert másképp megavasodhatnak. De a fagyasztóban is lehet tárolni.
Ez is érdekelhet: Ezzel lehet nem fogsz egyetérteni, de a külföldiek szerint ez a 10 legjobb magyar étel – itt a lista
4. Diófélékből készült természetes vajak
Ha frissen készítünk mogyoró vagy kesuvajat, figyelembe kell vegyük, hogy a bolti termékekkel ellentétben, a mi általunk készített termékekben nem találhatók tartósítószerek, ebből kifolyólag hűtőszekrényben tárolni, mert másképp megavasodhat.
5. Tiszta juharszirup
A tiszta juharszirupban sem található tartósítószer, és emiatt jobb a hűtőszekrényben tárolni.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!