hirdetés
Most elkészítjük a finom krémet:
- Egy lábasban összekeverjük a tejet, a lisztet és a kakaót, majd a lábast kis lángra tesszük. Folyamatosan keverjük, amíg sűrűbb pudingot nem kapunk.
- Amikor a puding elkészült, levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
Ajánló: Csirkemáj burgonyaágyon, ez nagyon finom
A sütemény befejezése:
- A margarint (vagy vajat) összekeverjük a cukorral, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik.
- Hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és addig keverjük, amíg egységes krémet nem kapunk.
- A kapott krémet három egyenlő részre osztjuk, és a négy süteménylap közé kenjük.
- A süteményt hűtőbe tehetjük, hogy a lapok felszívják a krémet és lágyabbá váljanak. Ezt követően a sütemény készen áll a szeletelésre és tálalásra.