ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagyon jó emléket idéz gyermekkoromból: Házi sütemény omlós lappal

hirdetés

Most elkészítjük a finom krémet:

  1. Egy lábasban összekeverjük a tejet, a lisztet és a kakaót, majd a lábast kis lángra tesszük. Folyamatosan keverjük, amíg sűrűbb pudingot nem kapunk.
  2. Amikor a puding elkészült, levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.

Ajánló: Csirkemáj burgonyaágyon, ez nagyon finom

A sütemény befejezése:

  1. A margarint (vagy vajat) összekeverjük a cukorral, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik.
  2. Hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és addig keverjük, amíg egységes krémet nem kapunk.
  3. A kapott krémet három egyenlő részre osztjuk, és a négy süteménylap közé kenjük.
  4. A süteményt hűtőbe tehetjük, hogy a lapok felszívják a krémet és lágyabbá váljanak. Ezt követően a sütemény készen áll a szeletelésre és tálalásra.
3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!