Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát: ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!

Nagymamám elárulta a jó kocsonya titkát ettől olyan igazán finom! Így hat a testedre!
hirdetés

Fontos, hogy a kocsonya ne legyen zavaros, ízetlen, zsíros vagy túl híg. Az igazán jó kocsonya remeg, míg a túlfőzött változat sajnos gumiszerű lesz. Sokan nem tudják, hogy ha füstölt húsokat is használunk, vigyázni kell a mennyiséggel, mert túl sok füstölt hús zavarossá teheti a levet.

Most pedig megmutatjuk, hogyan készíts tökéletes kocsonyát, hogy mindenki elégedett legyen az asztalnál.

Hozzávalók:

  • 2 kg kocsonyának való hús – disznófül, csülök, köröm és némi soványabb rész
  • 3-4 répa (ízlés szerint, van aki kihagyja)
  • 1-2 fehérrépa (ízlés szerint, van aki kihagyja)
  • 1-2 babérlevél
  • 1 nagy fej hagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • egész bors

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

3 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!