hirdetés
Fontos, hogy a kocsonya ne legyen zavaros, ízetlen, zsíros vagy túl híg. Az igazán jó kocsonya remeg, míg a túlfőzött változat sajnos gumiszerű lesz. Sokan nem tudják, hogy ha füstölt húsokat is használunk, vigyázni kell a mennyiséggel, mert túl sok füstölt hús zavarossá teheti a levet.
Most pedig megmutatjuk, hogyan készíts tökéletes kocsonyát, hogy mindenki elégedett legyen az asztalnál.
Hozzávalók:
- 2 kg kocsonyának való hús – disznófül, csülök, köröm és némi soványabb rész
- 3-4 répa (ízlés szerint, van aki kihagyja)
- 1-2 fehérrépa (ízlés szerint, van aki kihagyja)
- 1-2 babérlevél
- 1 nagy fej hagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss petrezselyem
- egész bors
- só
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!