Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Béleljünk ki egy 30×35 cm-es tepsit sütőpapírral. A tojásokat és a kristálycukrot verjük habosra, egészen addig, amíg kifehéredik. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a kakaóport és a sütőport.
A lisztes keveréket apránként szitáljuk a tojásos masszához, és óvatosan, kézi habverővel keverjük össze, hogy ne törjön össze a hab. Öntsük a tésztát a tepsibe, és süssük 180°C-on körülbelül 20 percig.
A kész piskótát hagyjuk kihűlni.
A lisztet keverjük simára a tojásokkal és a rumaromával egy kevés tej hozzáadásával. Öntsük hozzá a maradék tejet, és folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre. Hagyjuk kihűlni. A vajat vagy margarint keverjük habosra a porcukorral.
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!