Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Kend ki egy 20 cm-es négyzet alakú sütőformát olvasztott vajjal. Borítsd ki alulról sütőpapírral, hagyd, hogy a papír kinyúljon a formán két oldalon.
Egy ételaprítóban finoman daráljuk meg a Graham kekszet. Adjuk hozzá a cukrot és a vajat, majd jól keverjük össze. Nyomkodd bele az kekszkeveréket a sütőforma aljába és az oldalára kb. 2,5 cm magasságig. Süsd addig, amíg enyhén aranybarna lesz, kb. 8-12 perc. Hagyd hűlni a tésztát kb. 30 percig.
Ez a cikk is érdekelhet:Fiatal kakas pörkölt recept, egyik nagy kedvencünk, nem tudjuk megunni
A töltelék elkészítéséhez: Egy nagy tálban keverd össze a tojássárgákat és a sűrített tejet. Adjuk hozzá a friss citromlevet, majd keverjük simára. Öntsd a tölteléket a kihűlt tésztára; simítsd el óvatosan a szélekre.
Süsd, amíg meg nem dermed, kb. 15 percig. Hagyd hűlni a formában, majd tedd hűtőbe legalább 1 órára, mielőtt felszolgálnád. A sütőpapírt használva emeld ki a formából, és helyezd át egy vágódeszkára. Egy fogazott késsel vágd 16 egyenlő négyzetre, és töröld le a kést minden vágás előtt egy nedves konyharuhával.