hirdetés
Kolozsvári rakott káposztát készítettem, egy nap alatt elfogyott az egész, olyan finom lett
A családunk egyik kedvenc étele a kolozsvári rakott káposzta, amit gyakran készítünk, különösen a hűvösebb napokon. Nagyon laktató, ezért is szoktam sokszor megcsinálni. Most részletesen bemutatom, hogyan készítjük el ezt a fogást, ami minden alkalommal nagy sikert arat a család körében.
Ajánló: Madártej mikróban készült habbal, gyorsabb és egyszerűbb
Hozzávalók
- 1 kg savanyú káposzta
- Borsikafű
- 2 ek zsír
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 50 dkg darált sertéshús
- 15 dkg kolbász
- Só, bors, pirospaprika ízlés szerint
- 20 dkg rizs
- 2 dl tejföl
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!