ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Király-torta, a hétvégi diós, csokoládékrémes csoda!

Király-torta, a hétvégi diós, csokoládékrémes csoda!
hirdetés

5. Ha az előző lépésekkel megvagyunk, akkor az apróra vágott dióbelet megpirítjuk egy serpenyőben, majd a krémhez adjuk, tényleg alaposan vágjuk ezt össze, úgy lesz az igazi.

Ez is fontos lehet: Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri

6. A kihűtött tortalapokat a krémmel bekenjük.

7. Utolsó lépésként elkészítjük a tortamázat, ami szintén fontos összetevője a tortának. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy összekeverünk egy pohár cukrot egy evőkanál kakaóval, 50 gramm vajjal és négy evőkanál tejföllel. 5-7 percig kis lángon állandó kevergetés mellett hevítsük, majd kenjük be vele a torta külsejét.

8. Várjunk addig, amíg a torta a krémet magába nem issza, ne csaljunk, tényleg várjuk meg, mert nem lesz az igazi!

Ajánló: 15 perc alatt elkészíthető álom szelet, ami maga a sütés nélküli krémes csoda

Gratulálunk, készen is van a te király-tortád! Főzzél a kedvenc teádból, azzal még finomabb lesz ez az édesség, reméljük a családodnak is ízleni fog.

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!