Forrázott töltelék elkészítése a bejglihez
- Felforraljuk a cukrot a vízzel, ez kb 1 perc alatt meg is van.
- A diót összekeverjük az ízesítőkkel, majd leforrázzuk a cukorsziruppal. De nem biztos, hogy felveszi az összes szirupot, ezért adagonként adjuk hozzá.Ha esetleg kevés a szirup, és nem áll össze a töltelék, mentő ötlet hozzá egy kis lekvár vagy méz.
- Ugyan ezt csináljuk a mákos töltelékkel is.
- Kihűtjük a tölteléket.
Ajánló az ünnepekre: Így készül a tökéletes karácsonyi rántott ponty
Sütési instrukciók
Mivel mindenki sütője más és más, teljesen másképp sütnek ezért egy alap sütési hőfokot és időt tudok írni ehhez a recepthez ami:
Sütés hőfoka:190 C fokon
Sütés ideje: Kb 35 perc (de érdemes figyelni,ellenőrizni)
Kedves olvasóink ez a mi méltán kedvelt, isteni beigli receptünk, reméljük kipróbálják ,első olvasásra kicsit macerásnak tűnhet, de higgyék el nem az. Hamar elkészül a tészta és ameddig pihen addig el is készíthetik a tölteléket. az egész összesen kb 1 órát vesz igénybe.
Készítsék el és innentől csak ezt a beigli receptet fogják használni és ajánlani másoknak is!
Jó étvágyat!
Ezt is érdemes elolvasni, ha készülődsz az ünnepekre: Pofonegyszerű karácsonyi desszertek pillanatok alatt, sütés nélkül