Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Itt van anyukám tökéletesre fejlesztett bejgli receptje, rengeteg köszönő levelet kaptam már miatta

Itt van anyukám tökéletesre fejlesztett bejgli receptje, rengeteg köszönő levelet kaptam már miatta
hirdetés

Forrázott töltelék elkészítése a bejglihez

  1. Felforraljuk a cukrot a vízzel, ez kb 1 perc alatt meg is van.
  2. A diót összekeverjük az ízesítőkkel, majd leforrázzuk a cukorsziruppal. De nem biztos, hogy felveszi az összes szirupot, ezért adagonként adjuk hozzá.Ha esetleg kevés a szirup, és nem áll össze a töltelék, mentő ötlet hozzá egy kis lekvár vagy méz.
  3. Ugyan ezt csináljuk a mákos töltelékkel is.
  4. Kihűtjük a tölteléket.

Ajánló az ünnepekre: Így készül a tökéletes karácsonyi rántott ponty

Sütési instrukciók

Mivel mindenki sütője más és más, teljesen másképp sütnek ezért egy alap sütési hőfokot és időt tudok írni ehhez a recepthez ami:

Sütés hőfoka:190 C fokon

Sütés ideje: Kb 35 perc (de érdemes figyelni,ellenőrizni)

Kedves olvasóink ez a mi méltán kedvelt, isteni beigli receptünk, reméljük kipróbálják ,első olvasásra kicsit macerásnak tűnhet, de higgyék el nem az. Hamar elkészül a tészta és ameddig pihen addig el is készíthetik a tölteléket. az egész összesen kb 1 órát vesz igénybe.

Készítsék el és innentől csak ezt a beigli receptet fogják használni és ajánlani másoknak is!

Jó étvágyat!

Ezt is érdemes elolvasni, ha készülődsz az ünnepekre: Pofonegyszerű karácsonyi desszertek pillanatok alatt, sütés nélkül

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!