Így rakj el lecsót télire! Mamám régi receptje, amit minden télen istenítünk!
Aki szereti a hagyományos magyar ízeket, valószínűleg már kóstolt finom, házi lecsót. A lecsó gondolatával általában a nyár társul, de mi lenne, ha télen is élvezhetnénk a nagyi friss, ízletes lecsóját? Most megmutatjuk, hogy hogy kell elraknod a lecsót, hogy télen is élvezhesd ezt az ételt.
Cikkünkben megmutatjuk nektek a szerintünk tökéletes receptet, tippet, hogy hogyan készíthetitek el télire mindössze kettő és fél óra leforgása alatt a fantasztikus ízvilágú lecsót. Alapja mindenütt ugyanaz, csak néhány friss zöldségre van szükségünk, amelyet a saját fantáziánk szerint ízesíthetünk. Variálható tojással, kolbásszal, szalonnával, tésztával, rizzsel, kinek hogy ízlik igazán.
Itt a recept, mi így rakjuk el a lecsót
Ahány ház, annyiféle recept és praktika létezik hazánkban. A mi receptünk alapján a következő hozzávalókra lesz szükséged az elkészítéshez:
- 1 kg hagyma
- 2 kg paradicsom
- 5 kg zöldpaprika
- 4-5 ek. pirospaprika
- 8-10 ek. sertészsír
- ízlés szerint só
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!