hirdetés
Így készül az én francia krémesem
A francia krémes egy könnyed sütemény, amit az édes, vaníliás krém és a habtejszín tesz különlegessé, viszont a tetejéről a karamell réteget se felejtsük el, az az igazi. Az otthoni elkészítése egyszerűbb, mint gondolnád, és így nem kell megvásárolnod a boltban jó drágán!
Hozzávalók:
Tésztához:
- 1 csomag bolti leveles tészta
Krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg kristálycukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 0,5 liter víz
- 6 tojásfehérje
- 7 dkg kristálycukor
Mázhoz:
- 15 dkg porcukor
- Pici víz (karamell készítéshez)
- 2,5 dl tej
- 2 evőkanál lefőzött kávé
- 1 púpos evőkanál liszt
- 5 dkg vaj
Tejszínhabhoz:
- 0,5 liter habtejszín
- Ízlés szerint porcukor
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!