hirdetés
2. Rossz minőségű hurka
Talán nem tudod, de már a vásárlásnál eldől, hogyan is fog sikerülni a hurka sütés, hiszen ha nem megbízható boltból, hentestől veszed az alapanyagot, esetleg már nem is friss, akkor bármit kitalálhatsz, meg fog repedni a hurkád. A legjobb, amit tehetsz ilyenkor, ha háztól, frissen kapod, de termelői henteseknél, piacokon is kaphatsz friss és minőségi hurkát.
Ajánló: Soha többé büdös, dohos ruha! Ha így mosod ki őket, mindig tökéletes lesz a végeredmény!
3. Kihagyod a szúrkálást
A hurkát sütés előtt, áztatás után érdemes villával jó alaposan megszurkálni, hogy egyenletesen tudjanak távozni belőle a gőzbuborékok a sütés alatt. Ha ez elmarad, ki fog repedni az egész.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!