hirdetés
Hordós dobálós uborka, egyszerű és finom roppanós
A hidegen eltett dobálós savanyúság azért is nagy kedvenc, mert rengeteg féle zöldség kerülhet bele. Most uborka készült ezzel a módszerrel, de bármilyen más zöldség is használható, például paprika, hagyma, karfiol, káposzta, kisdinnye vagy sárgarépa, attól függően, hogy mit szeretsz. A mennyiséget természetesen akár negyedelni is lehet, ha valaki nem szeretne ilyen sokat eltenni.
Ezzel a recepttel készíthetünk vegyes savanyúságot, vagy tehetünk el külön csak paprikát vagy más zöldséget is. Nem kell főzni, nem kell dunsztolni, hosszú ideig eltartható és nagyon finom.
Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem
Hozzávalók:
- 20 kg uborka vagy bármilyen zöldség, amit szeretsz
- 1 kg só
- 2 kg cukor
- 3 l 20%-os ecet
- 2 csomag babérlevél
- 2 csomag szemes bors
- 2 csomag nátrium-benzoát
- 1 evőkanál borkén
- 2 csomag mustármag
A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!