ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem

hirdetés

Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem

A gulyásleves a magyar konyha egyik ikonikus étele, amely gazdag ízvilágával és tartalmas összetevőivel kiváló választás minden alkalomra. Az alábbi recept segítségével egy hagyományos, házias gulyáslevest készíthetünk, amely garantáltan elnyeri majd a család és barátok tetszését. Az egyszerű, de mégis nagyszerű alapanyagok és a lassú főzés biztosítják a leves gazdag ízét és tökéletes állagát. Lássuk, hogyan készül ez a finom és laktató étel!

Csurgatott tojás leves, buggyantott tojással, olcsó, de finom étel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg krumpli
  • 40 dkg marhahús
  • 2 sárgarépa
  • 2 fehérrépa
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • fél zellergumó
  • 3 babérlevél
  • 1 teáskanál kömény
  • bors
  • zsír
  • pirospaprika
  • csipetke

A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!