hirdetés
Vannak olyan levesek, amelyeket valamiért elfelejtenek az évek során, az egyik ilyen a frankfurti leves. Pedig nemcsak melengető, tartalmas leves, hanem nagyon egyszerű elkészíteni, ráadásul igazán pénztárcabarát.
Ha a virslivel nem vagy jó barátságban, ne csüggedj, ma már kapni tényleg minőségi, magas hústartalmú fajtákat. Arra figyelj, hogy roppanósat, kicsit füstöltet válassz, sokkal finomabb lesz tőle a leves.
Hozzávalók:
- 1 nagyobb fej kelkáposzta,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 4 – 5 darab burgonya,
- 6 – 7 darab virsli,
- olaj,
- só,
- bors,
- majoranna,
- kevés pirospaprika,
- kevés ételízesítő,
- 1,5 evőkanál liszt,
- 250 ml tejföl.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!