ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Finom roppanós tepertő, a belseje is átsül, nálunk rég így készül

hirdetés

Finom roppanós tepertő, a belseje is átsül, nálunk rég így készül

Ez a recept nagymamám öröksége, tőle tanultam a tökéletes töpörtyű készítésének fortélyait. Azóta is így sütöm, és nekünk ez a recept vált be a legjobban. Ha szeretnétek egy ízletes és ropogós töpörtyűt készíteni, akkor kövessétek ezt az egyszerű, de bevált módszert.

Ajánló: Holnapra egy kis sertéspörkölt készült, a család nagy kedvence

Hozzávalók

  • 5 kg kockára vágott zsírszalonna
  • 3 dl víz
  • kb. 1,5 dl tej

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!