hirdetés
A nagymama stílusa
Bár sokféle ízesítést és módszert kipróbálhatsz, a klasszikus, nagyiféle sertésoldalas verhetetlen. A legfinomabb oldalas zsíron sül, amitől a külső része ropogós lesz, belül pedig omlós és szaftos. A nagyobb darabokra vágott hagyma és krumpli tökéletes kísérője ennek az ételnek, miközben a kömény és a pirospaprika hagyományos, házias ízekkel gazdagítja a fogást.
Tipp a tökéletes ízhez
Ha még különlegesebb ízt szeretnél elérni, a fokhagymagranulátumot friss fokhagymával helyettesítsd. Készíts mély bemetszéseket a húsba, és rejtsd el a fokhagymagerezdeket a zsebekben. Sütés közben a fokhagyma zamata átjárja a húst, és lenyűgözővé varázsolja az ételt.
Hozzávalók (4 személyre):
- 1 kg sertésoldalas
- Só és bors ízlés szerint
- 30 dkg sertészsír
- 1 teáskanál fokhagymagranulátum (vagy friss fokhagyma)
Elkészítési idő:
- Összesen: 1 óra 20 perc
- Előkészítés: 30 perc
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!