hirdetés
Hozzávalók:
- 1 csomag réteslap
- 1-2 kg alma
- 6 evőkanál cukor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 200 g dió
- olaj
- tojás
Ez is érdekelhet :Nem lehet neki ellenállni, így készül az igazi mátrai borzaska
Elkészítés:
- Egy késsel meghámozzuk az almát és lereszeljük. Egy kevés olajon pár percig pároljuk az almát. Hozzáadjuk az őrölt diót és a fahéjat. Alaposan összekeverjük.
- Kinyújtjuk a réteslapokat a munkalapon. Megkenjük olajjal, majd ráhalmozzuk a tölteléket és feltekerjük, 2-3 réteslapot használva minden tekercshez.
- A tekercseket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megkenjük felvert tojással és 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.
A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!