Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a receptet minden héten elkészítem! Nagyon finom és könnyű elkészíteni!

Ezt a receptet minden héten elkészítem! Nagyon finom és könnyű elkészíteni!
hirdetés

Hozzávalók:

  • 1 csomag réteslap
  • 1-2 kg alma
  • 6 evőkanál cukor
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 200 g dió
  • olaj
  • tojás

Ez is érdekelhet :Nem lehet neki ellenállni, így készül az igazi mátrai borzaska

Elkészítés:

  1. Egy késsel meghámozzuk az almát és lereszeljük. Egy kevés olajon pár percig pároljuk az almát. Hozzáadjuk az őrölt diót és a fahéjat. Alaposan összekeverjük.
  2. Kinyújtjuk a réteslapokat a munkalapon. Megkenjük olajjal, majd ráhalmozzuk a tölteléket és feltekerjük, 2-3 réteslapot használva minden tekercshez.
  3. A tekercseket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megkenjük felvert tojással és 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!