ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Ezért öntözte nagyanyám mindig élesztős oldattal a paradicsomot

Ezért öntözte nagyanyám mindig élesztős oldattal a paradicsomot
hirdetés

Ezt az oldatot használd a paradicsomokra

Forraljunk fel 3 liter vizet, legtöbb 35 fokra, azért nem jó a 100 fokos forrásban lévő víz , mert akkor már elpusztulnak az élesztőgombák. Oldjunk fel benne 10 evőkanál cukrot, és 10 gramm szárított élesztőt.

Ajánló:

Mindig van egy gömb alufólia a fürdőszobámban, azóta én már sosem idegeskedem megoldja a legnagyobb problémám

Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

Nagyon vigyázzunk, mivel a folyadék mennyisége legalább a kétszeresére fog nőni, ezért is lehetőleg egy 3 literesnél nagyobb edényt használjunk! Miután beleraktuk a felmelegített vízbe az élesztőt, hagyjuk 6-10 órán keresztül pihenni és időközönként kavargassuk is meg. Ha reggel állunk neki az élesztős oldat előkészítésének, akkor este, amikor már nincs olyan meleg, akkor célszerű alkalmaznunk is.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!