hirdetés
Ezt az oldatot használd a paradicsomokra
Forraljunk fel 3 liter vizet, legtöbb 35 fokra, azért nem jó a 100 fokos forrásban lévő víz , mert akkor már elpusztulnak az élesztőgombák. Oldjunk fel benne 10 evőkanál cukrot, és 10 gramm szárított élesztőt.
Ajánló:
Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
Nagyon vigyázzunk, mivel a folyadék mennyisége legalább a kétszeresére fog nőni, ezért is lehetőleg egy 3 literesnél nagyobb edényt használjunk! Miután beleraktuk a felmelegített vízbe az élesztőt, hagyjuk 6-10 órán keresztül pihenni és időközönként kavargassuk is meg. Ha reggel állunk neki az élesztős oldat előkészítésének, akkor este, amikor már nincs olyan meleg, akkor célszerű alkalmaznunk is.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!