hirdetés
Elkészítés
- Először készítse elő az alapot. Ehhez a tejet cukorral és búzadarával összekeverjük, és sűrűre főzzük.
- Majd sütőpapírral bélelt magas tepsi aljára terítjük a búzadara kását, és lehűtjük.
- Ezután a pudingkrémhez a tejet, a cukrot és a pudingport összekeverjük, és folyamatos keverés mellett pudingot főzünk.
Ezután öntsük egy tálba, és fóliával letakarva hagyjuk kihűlni. - Most habosra keverjük a vajat, hozzáadjuk a tejszínhabot és a kihűlt pudingot, és felverjük. Ezután a búzadara alapra kenjük a krémet és elsimítjuk.
- Most felforrósítjuk a cukormázt, a tejszínhabot és felolvasztjuk benne a csokoládét.
A tortát bevonjuk a mázzal, és ideális esetben egy éjszakára hűtőbe tesszük. Vágjuk szeletekre és hagyjuk kóstolni.
Jó étvágyat kívánunk
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik