Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez a tökéletes resztelt máj titka: így bármikor meg tudnánk enni

hirdetés

Tálalás

A resztelt májat hagyományosan sós főtt krumplival vagy párolt rizzsel tálalják. A savanyúságok, például cékla vagy kovászos uborka tökéletes kísérői lehetnek ennek a klasszikus magyar ételnek.

Ajánló: Nagy kedvenc nálunk ez az almás palacsinta, tökéletes vacsorára

Fontos tippek a tökéletes resztelt májhoz

Időzítés: A májat gyorsan kell elkészíteni, mert a hosszú sütési idő mindig keménnyé teszi.

Sózás: Soha ne sózd meg sütés közben, mert az elvonja a nedvességet.

Serpenyő: Használj vastag aljú edényt, hogy az egyenletesen vezesse a hőt, de a májat időben emeld ki belőle.

5 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!