Elkészítés:
Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd fóliába csomagolva fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet. A tejet és a cukrot felmelegítjük, majd hozzáadjuk a pudingport, és sűrű állagúra főzzük. Ha kész, hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzákeverjük a tejfölt, a citrom levét és reszelt héját. A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük.
A tésztát két részre osztjuk, és mindkét részből lisztezett deszkán tepsi méretű lapot nyújtunk. Az első lapot feltekerjük a nyújtófára, majd áthelyezzük a vajjal kikent és lisztezett tepsi aljára. Ezt követően egyenletesen elosztjuk rajta a tejfölös krémet, végül a másik tésztalappal beborítjuk.
A tepsit az előmelegített sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a teteje halványan színt nem kap.
A süteményt a tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt szeletekre vágjuk. A legfinomabb, ha pár órát a hűtőben pihen.
Krémes piskótaszelet recept: én így szeretem, mikor jó sok krém van benne